Repetera följande:
s.5
kolhydrater dvs, socker, stärkelse och fibrer
protein
fett
vitaminer,abcdek
mineralämnen t.ex. järn, kalcium
vatten
s.6 Matcirkeln-delarna samt hur du kan använda dig av den.
s.9-10 Tallriksmodellen- delarna samt hur du kan använda dig av den.
s.16 Vill du äta hälsosamt?-5 kostråd
s.18 Tips vid måltidsplanering.
s.94-96 Lär dig hur du kan göra miljösmarta konsumtionsval när du planerar,handlar och lagar maten.
s.151-153 skål, spiralvisp, ballongvisp, urskrapare/slickepott,stavmixer, elvisp,måttsatsen,frukt-skalkniv, brödkniv, kockkniv, potatisskalare, citruspress,rivjärn, durkslag,sil,provsticka, stekspade
s.300 ansa, bryna, fräsa, panera, sjuda, reda,
s.301 1 dl=, 1 msk=, 1 tsk=, 1 krm=
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar